Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Beechavenue 143-160 Schiphol-Rijk –  NL - 1119 PB –  Amsterdam –  Nederland  –  +31 (0)20 700 3800
 

Vind & Boek

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Tarieftype
Meer Opties Less Options BEKIJK TARIEVEN

Restaurants

Restaurant in de buurt van Amsterdam Airport Schiphol serveert heerlijke gerechten
Bij Park Inn kunt u genieten van een heerlijke maaltijd zonder het comfortabele hotel te verlaten. Bij het Live-inn Room Restaurant kunnen bezoekers aan Amsterdam genieten van Europees en Amerikaans comfort food, terwijl de Live-inn Room Bar een chique plek is voor een cocktail met vrienden of collega's. In de Live-inn Room Lounge kunt u genieten van een vers gezet kopje koffie in een ontspannen sfeer. Gasten kiezen een plek in de ruime Live-inn Room om lekker te gaan zitten en gebruik te maken van het gratis en snelle draadloze internet.

Het Live-inn Room Restaurant
Begin iedere dag met een uitgebreid warm en koud Super Breakfast Buffet in het Live-inn Room Restaurant met meer dan 100 internationale ontbijtproducten. Europese en Amerikaanse favorieten kunnen worden besteld in deze chique eetgelegenheid waar u in het restaurant of in de lounge kunt genieten van uw maaltijd. In een 24-uurs kiosk kunt u verschillende broodjes, salades, drankjes en snacks krijgen zodat u elk moment van de dag of nacht uw trek kunt stillen.

Openingstijden:
Ontbijt
06:30 - 10:30 (Dagelijks)

De Live-inn Room Bar
De chique maar uitnodigende Live-inn Room Bar is perfect om u onder de andere gasten te begeven of om zakelijk af te spreken. Ontspan met een fris biertje of een heerlijk glas wijn aan het einde van een drukke dag.

Openingstijden:
Diner
10:00 - 23:00 (Dagelijks)

De Live-inn Room Lounge
Even lekker zitten met een gloeiend heet kopje koffie in de Live-inn Room Lounge. Comfortabele leunstoelen en versgebakken gebakjes maken van de lounge een heerlijk rustpunt in de dagelijkse drukte. Spreek er snel zakelijk af of maak gebruik van het gratis en snelle draadloze internet om te werken.

Lunch Menu

Dinner Menu

Bar Menu