Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 –  BE-3010 –  Leuven –  België  –  +32 (16) 61 66 00

Hotel Deals

Take advantage of these cheap hotel deals in Leuven city centre
Experience modern lodging in a convenient location with these cheap hotel deals in Leuven. With a variety of special packages, Park Inn by Radisson offers guests easy access to the city's many cultural events, from local festivals and breweries to historical attractions and Central Station with service to every corner of Belgium.

Bierarrangement!

Wie 'Leuven' zegt, denkt automatisch aan bier. De biercultuur is immers alom tegenwoordig in de stad. Niet alleen is Leuven de bakermat van Stella Artois, je vindt er ook de langste toog ter wereld op de Oude Markt en de enige huisbrouwerij van België, Domus.

Prijzen vanaf EUR 99 per room, per night

De Abdij Route

Een fietsroute langs de 4 abdijen! Aangename fietspaden door velden en bossen brengen u langs de Abdij van Keizerberg, Abdij van Park, Abdij van Vlierbeek en de Sint-Geertruiabdij. Elk een bezoekje waard!

Prijzen vanaf EUR 129 per room, per package

Nacht van de Gast

Op zaterdag 26 september 2015 tijdens de ‘Dag van de Klant’, vieren wij de ‘Nacht van de Gast’ en willen we onze gasten extra verwennen.

Prijzen vanaf EUR 112.50 per room, per package

Shoppiness Leuven Package

Van 5 september tot 4 oktober is het volop 'Shoppiness' in Leuven. Kom shoppen in Leuven en blijf logeren in het Park Inn by Radisson Leuven.

Prijzen vanaf EUR 112.50 per room, per package


© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.