Ontwikkelingskansen

Ontwikkeld voor gasten die de voorkeur geven aan een schone, comfortabele hotelaccommodatie met kwaliteitsvoorzieningen en een verwelkomende omgeving wordt Park Inn by Radisson® snel het merk om te kiezen. Dit ambitieuze hotel, dat op prijs gesteld wordt door zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers, richt zich op het ontwikkelen van groeimogelijkheden over de hele wereld.

Schoon Helder Comfortabel
Opererend in de middenklassesegmenten van de wereldwijde hotelindustrie, zijn de frisse en comfortabele kamers van Park Inn de slimme keuze voor gasten die kwaliteitsbewust zijn. Efficiënt, ongecompliceerd, praktisch en probleemloos zijn steekwoorden van de Park Inn-ervaring. Het levendige kleurenpalet van het merk, de vrolijke service en de aantrekkelijke locaties geven een nieuwe draai aan de traditionele betekenis van een "betaalbare hotelervaring."

Wereldwijd erkend
Leidinggevenden van Park Inn werken nauw samen met ontwikkelingspartners wereldwijd om de locatieportfolio van het merk uit te breiden met belangrijke zakelijke en vakantiebestemmingen over de hele wereld. Vandaag kan het merk trots zijn op hotels op fantastische locaties, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, India, Rusland en de Verenigde Staten.

Het voordeel van Park Inn by Radisson
Als onderdeel van de Radisson Hotel Group-merkenfamilie; hebben franchisenemers van Park Inn toegang tot belangrijke middelen en strategieën voor het uitbouwen van hun bedrijfsvoering:
  • Curtis-C - prijswinnend internationaal reserveringssysteem.
  • Enterprise Strategic Sourcing - koopkracht van onze internationale inkoopdivisie.
  • Radisson RewardsTM - internationaal gastenloyaliteitsprogramma dat bonussen biedt die over de hele wereld geldig zijn. Gratis hotelovernachtingen in meer dan 70 landen en luchtvaartkilometers bij meer dan 20 luchtvaartpartners.
  • Radisson RewardsTM for Business - het meest erkende reisconsultantsloyaliteitsprogramma in de industrie.
Onder de Radisson Hotel Group-merkenfamilie vallen Radisson®, Radisson Blu, Country Inns & Suites® By Radisson, Park Inn by Radisson® en Park Plaza®.

Meld u aan
Radisson Hotel Group staat bekend om een innovatieve en levendige houding die naar voren komt in de kwaliteit van leidinggevende merken over de hele wereld. Radisson Hotel Group streeft ernaar het nummer 1-hotelbedrijf te worden om bij te investeren en werken. Krijg meer informatie en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van de The Park Inn-merkenfamilie door contact op te nemen met het Development Team.

De informatie op deze website is niet bedoeld als een aanbod tot verkoop of een aanbod tot het aangaan van het kopen van een franchise. Het is uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden. De communicatie op deze website is niet gericht aan inwoners van een jurisdictie waarbij registratie van een franchise verplicht is voordat er een aanbod of verkoop wordt gedaan. Indien u een ingezetene bent van een van deze jurisdicties bieden wij u geen franchise aan tenzij, en tot wij de franchise hebben geregistreerd (of een van toepassing zijnde vrijstelling hebben verkregen) en hebben voorzien in het bekendmakingsdocument volgens de toepasselijke wet. Niets hierin mag worden opgevat als een afstandsverklaring van een van toepassing zijnde vrijstelling. In New York kan een aanbod alleen worden gedaan nadat een prospectus is overlegd aan het Departement van Justitie van de staat New York. Een dergelijke indiening houdt geen goedkeuring in door het Ministerie van Justitie.®