Affiliates

“De Carlson Rezidor Hotel Group is een van de grootste en meest dynamische' hotelbedrijven ter wereld. Het heeft een fantastische portfolio met 1400 hotels, goed functionerend en in ontwikkeling, en is actief in 80 landen met een aantal zeer sterke globale merken: Radisson Blu, Radisson, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inns & Suites By Carlson en Quorvus Collection”.

Het Rezidor Hotel Group affiliatieprogramma stelt u in staat Radisson Blu Hotels & Resorts en Park Inn by Radisson Hotels te promoten en commissie te verdienen op boekingen die worden gedaan in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Wat is een affiliatieprogramma?
Door u aan te sluiten bij het Rezidor Hotel Group Affiliate Programme kunt u eenvoudigweg geld verdienen door ons online te promoten. Voor iedere boeking die gegenereerd wordt doordat iemand op de link of banner op uw site klikt, betalen wij u een commissie. Zo eenvoudig is het!

We werken samen met drie netwerken die ons voorzien van de mogelijkheid om clicks en verkopen te volgen en door u aan te melden via die netwerken kunt u ook inzien welke verkopen er gedaan zijn’ en hoeveel commissie u verdiend heeft.

Waarom zou ik me aanmelden?
• Park Inn by Radisson is een mid-market hotelketen dat 3 en 4 sterren accommodaties biedt voor zowel zakelijke reizigers als vakantiereizigers. Er zijn meer dan 100 hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
• Radisson Blu is een van de betere merken en heeft meer dan 230 hotels in 50 landen, in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
• U kunt 6% commissie verdienen (individueel voor verschillende markten) met een 30 dagen-cookie op alle geldige boekingen die u genereert voor beide merken, en er is geen grens aan hoeveel u kunt verdienen!
• We organiseren regelmatig, naast klantaanbiedingen en kansen om uw commissie te verhogen, incentives zoals het winnen van hoteluitjes, zodat u meer kunt verdienen dan alleen commissie.
• Het programma heeft een serie banners die beschikbaar zijn, maar ook een XML-productfeed met dagelijks bijgewerkte prijzen om u te helpen bij uw promoties. Een API is op verzoek ook verkrijgbaar!
•U aanmelden voor het affiliatieprogramma is gratis, dus u heeft niets te verliezen door u aan te melden en de links toe te voegen aan uw site!

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt u aanmelden voor het programma door u in te schrijven via de onderstaande links, gebaseerd op uw doellocatie voor de bezoekers van uw site:

Schrijf hier in voor het VK met Affiliate Window
Schrijf hier in voor het VK met Tradedoubler
We hopen u snel bij het Rezidor Hotel Group-programma te kunnen verwelkomen!