Adding Color To Lives (Voeg kleur toe aan levens)

De Park Inn by Radisson hotels lanceerden in september 2015 'Voeg kleur toe aan levens' door met lokale, risico lopende jeugd te werken. U vindt veel Park Inn by Radisson hotels in stadscentra van toplocaties. Op een groot aantal van deze locaties bevinden zich kansarme jongeren met uiteenlopende problemen.

De link met ons kleurrijke merk Park Inn en 'Voeg kleur toe aan levens' is gemakkelijk gelegd. In het kader van het programma, bouwt Park Inn by Radisson een langetermijnrelatie met de lokale, risico lopende jeugdgroepen, richt zich op de ontwikkeling van werk en persoonlijke vaardigheden en op de organisatie van gezamenlijke gemeenschapsprojecten.

Voor de lancering van het initiatief, organiseert Park Inn hotels, in samenwerking met straatartiesten workshops voor de lokale, risico lopende jeugd. In vijf 'vlaggenschip'-locaties (Malmö, Londen, Brussel, Keulen en Kaapstad), heeft Park Inn voor een sociale missie een beroep gedaan op Joel Bergner (joelartista.com), een beroemde kunstenaar van muurschilderingen.Responsible Business

Als onderdeel van de merkengroep van Carlson Rezidor Hotels, heeft Park Inn by Radisson® altijd rekening gehouden met haar mensen, gemeenschappen en het milieu bij alle zakelijke besluitvormingen.

Wij geloven dat we, door ons bedrijf op een verantwoordelijke manier te organiseren, bouwen aan vertrouwen en relaties en enorme gastvrijheid realiseren! En als we op een respectvolle manier opereren op het gebied van mensenrechten, sociale gelijkheid en duurzaamheid, kunnen we beter voldoen aan onze sociale en economische verantwoordelijkheden.

Het prijswinnende Responsible Business-programma heeft gewerkt aan drie belangrijke aandachtsgebieden. Ten eerste voor zijn focus op diversiteit, integratie; en gezondheid &veiligheid van gasten en personeel. Ten tweede door deelname aan onze lokale gemeenschappen en door leiderschap te tonen in ethische bedrijfsvoering. Ten derde door de ecologische voetafdruk van onze hotels te verkleinen.

Eco-labels

Eco-labels zijn uw garantie dat u in een groen hotel verblijft. Een eco-label zoals Green Key stelt een onafhankelijke audit in door een derde partij van alle hotelpraktijken en milieubeschermende maatregelen. Vandaag hebben in totaal 70 Park Inn by Radisson hotels binnen de EMEA een eco-label.

"Geef de boodschap door: Park Inn doneert € 1 voor elke gebruikte #addcolortolives” * Klik op Voorwaarden &.
 

Voeg kleur toe aan levens

Voor de lancering van het specifieke 'Responsible Business Programme' van Park Inn werken hotels samen met lokaal en internationaal bekende kunstenaars om muurschilderingen te maken met Youth At Risk. Deze muurschilderingen worden ontworpen door de jeugd, die zich daardoor positief kan uitdrukken in zijn leefgemeenschappen.

Wij nodigen u uit u bij ons en #AddColorToLives aan te sluiten.

Eco-labels zijn belangrijk voor ons

Eco-labels staan garant voor een audit door een onafhankelijke derde partij van alle hotelpraktijken en maatregelen voor milieubehoud. Onze doelstelling is dat 100% van onze hotels een eco-label heeft.

Eind 2015 werden in totaal aan 272 Rezidor hotels (ofwel 77%) in de EMEA eco-labels toegekend.