X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.
null

Moskou

Moskou

Moskou is een stad die toeristen trekt met de vele bezienswaardigheden. De stad zit boordevol kunst, architectuur en geschiedenis. Om de belangrijkste plekken van Moskou te zien, begint u op het Rode Plein, waar u de iconische Basiliuskathedraal, het elegante winkelcentrum GUM en het Kremlin vindt. Uw tour door Moskou moet ook zeker langs het beroemde Bolsjojtheater gaan. Mis deze geweldige plekken niet als u in Moskou bent.

Contacting server ...
Reisplanner
Tijd om te besteden: 30 minuten
30 minuten
6 uur

Onze hotels

U kunt zo naar populaire attracties in de Russische hoofdstad vanuit onze moderne accommodatie in het historische deel van Moskou. Dit hotel staat dicht bij het Rode Plein en het Kremlin en maar een klein stukje lopen van metrohalte Polyanka.

Het nieuwe Park Inn by Radisson Izmailovo van Moskou is gunstig gelegen vlakbij het Izmailovo-park en verwelkomt zakenmensen en vakantiegangers in het populaire oostelijke deel van de hoofdstad.

In dit Odintsovo-hotel zit u dicht bij belangrijke zakelijke en toeristische plekken van Moskou, in de buurt van de groeiende technologische sector van de stad, slechts 4 kilometer ten westen van de ringweg.

Dit  luchthavenhotel in Moskou ligt 250 meter van de internationale luchthaven Sheremetyevo (SVO) en biedt gasten elke 30 minuten een gratis pendelbus van en naar terminal D, E en F.