X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.
null

St. Petersburg

Sint-Petersburg

Sint-Petersburg staat bekend als de tsarenstad. Toeristen komen naar de stad voor de historische paleizen en musea van wereldklasse. De Hermitage en het Winterpaleis zijn bekende bezienswaardigheden in Sint-Petersburg, net als het Paleizencomplex in Peterhof. Verken de stad met de metro of neem een tourbus om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien als u Sint-Petersburg bezoekt.

Contacting server ...
Reisplanner
Tijd om te besteden: 30 minuten
30 minuten
6 uur

Onze hotels

Ons hotel is te vinden in de levendige straat Nevsky Prospect, in het hart van St.-Petersburg, slechts 50 meter van het treinstation van Moskou. Hier vindt u op loopafstand attracties als de Hermitage, de Izaäkkathedraal en winkelcentrum Stockmann.

Dit hotel in St.-Petersburg bevindt zich slechts 5 kilometer van historische en culturele bezienswaardigheden zoals het Hermitage-museum en de Petrus-en-Paulusvesting. Met het openbaar vervoer bent u in ongeveer 25 minuten in het stadscentrum.

Vanuit het Park Inn by Radisson Pulkovskaya aan de met bomen omzoomde Moskovsk Avenue kunnen gasten eenvoudig naar het centrum en de luchthaven. We zitten op slechts 9 kilometer van luchthaven Pulkovo (LED) en 11 kilometer van het stadscentrum.

Hotel Park Inn op luchthaven Pulkovo in St.-Petersburg bevindt zich op een geliefde locatie voor bezoekers van Ruslands culturele hoofdstad. Terminal 1 van luchthaven Pulkovo is met het hotel verbonden door een overdekte loopgang.