Park Inn by Radisson Aberdeen

1 Justice Mill Lane AB11 6EQ Aberdeen Verenigd Koninkrijk + 44 (0) 1224 592 999
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Gezinsvriendelijke verblijven

Bij Park Inn by Radisson Aberdeen weten we dat wanneer je'met je gezin op stap bent, de kleine dingen het verschil maken. Daarom hebben we speciaal voor gezinnen een aanbieding waardoor u en uw  gezin zich meteen thuis voelen. Kinderen slapen en eten gratis, en we hebben veel leuke activiteiten om ervoor te zorgen dat ze genieten van hun verblijf bij ons.

Volle maagjes. Blije moeders.
Uw kinderen mogen dan nog klein zijn, onze menukeuzes zijn groot! Waar ze ook van houden, we bieden tal van heerlijke en gezonde opties. Ons kindermenu is de hele week beschikbaar, en kinderen onder de 12 eten gratis, dus laat nog een gaatje over voor het dessert. Er zijn kinderstoelen beschikbaar op aanvraag. 

Ruimte genoeg voor iedereen
Onze onderling verbonden gezinsvriendelijke kamers bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Laat de kleintjes genieten van de vrijheid in hun eigen kamer terwijl u stiekem een oogje in het zeil houdt. 

Reiswiegjes voor kleine dromers
De kleintjes hebben zo hun eigen comfortwensen. In een van onze reiswiegjes kunt u ze heerlijk laten slapen, terwijl u languit kunt gaan liggen op het grote bed. 

Laat uitchecken voor liefhebbers van een luie morgen 
Je kan de snoozeknop niet vaak genoeg indrukken. Dankzij laat uitchecken (tot 18.00 uur) kunt u langer profiteren van de laatste dag van uw verblijf. Blijf lekker wat langer in bed of ontspan in het bubbelbad. 

Gratis internet om in contact te blijven 
Als u weg van huis bent, betekent dit niet dat u het comfort van thuis hoeft te missen. Tieners houden contact met hun vrienden en sociale netwerken, terwijl uw kleintjes genieten van games en verhaaltjes voor het slapengaan. We beseffen dat deze kleine dingen een groot verschil kunnen maken.
  • Room for the whole family
  • Colorful main and side dishes
  • Dunnotar Castle
  • No need to yawn after a full nights rest
Kindvriendelijke bezienswaardigheden in de buurt
Aberdeen is een vriendelijke stad die zich eenvoudig laat ontdekken en waar veel te doen is en te zien. We weten zeker dat u zult genieten van deze kindvriendelijke bezienswaardigheden in de buurt:

Codonas Amusement Park
De  kleintjes kunnen genieten van de Kiddies Carrousel en de kinderboerderij, terwijl oudere kinderen de uitdaging aangaan  van de Vertigo Aerial Assault Course of van de White Water Log Flume. Openingsdagen en -tijden variëren gedurende het jaar. Kijk hiervoor op de website. 

Codonas Amusement Park


Doonies Farm 
Een van de slechts 2 Schotse boerderijen die de Approved Conservation Farm Park-status hebben, is Doonies Farm, 134 hectare groot en de thuisbasis van een aantal zeldzame diersoorten, waaronder Indiase loopeenden  en Eriskay pony's, die nog zeldzamer zijn dan panda's. Kinderen jonger dan 2 mogen gratis naar binnen.

De boerderij is open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 15.30 uur van april tot en met augustus. Tijdens de winter gesloten. 

Doonies Farm


Boardwalk House of Fun 
Geniet van bowlingbanen, lasergames, trampolines, klimmuren, speelautomaten, karaoke en Amerikaans biljarten. E is een speelhal voor volwassenen, een café en een bar. Openingstijden variëren per seizoen, dus kijk op de website voor de juiste gegevens. 

Boardwalk House of Fun


Kartstart 
Ontdek een van de grootste overdekte kartingbanen van Schotland. Kartstart beschikt over een overdekte kartbaan die bijna twee keer zo lang is als de standaardbanen. Maak gebruik van ultramoderne karts en elektronische tijdmeting - dus geen ruzie mogelijk over wie het snelste was. Geopend van 12.00 - 19.00 uur op werkdagen en van 12.00 - 20.00 uur in het weekend. De baan sluit tussen 17.30 en 18.30 uur. Vooraf boeken is vereist. 

Kartstart


Linx Ice Arena 
Een van de beste schaatsbanen van Schotland. Bij Linx kunt u schaatsen en privélessen krijgen. In het weekend is er discoschaatsen voor tieners. De openingstijden variëren en kunnen aangepast worden tijdens wedstrijdtijden van de hockeycompetitie. Kijk op de website voor meer informatie. 

Linx Ice Arena


* Algemene voorwaarden 
  • Kinderen van 16 jaar en jonger verblijven gratis wanneer ze de kamer met hun ouder(s) delen, op voorwaarde dat het kamertype voldoende bedden heeft, of ruimte voor een opklapbed biedt. 
  • Kinderen tot en met 12 jaar ontbijten gratis wanneer zij worden vergezeld door ten minste één ouder wanneer het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs, of de ouder tegen betaling ontbijt in het hotel. 
  • Kinderen van 12 jaar en jonger kunnen gratis kiezen van het kindermenu wanneer zij worden vergezeld door ten minste één ouder die de volledige prijs voor een diner van minimaal één gang betaalt. 
  • Aanbieding is alleen geldig in combinatie met een overnachting. Geldt niet voor roomservice. 
  • De aanbieding is beschikbaar bij hotels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.