Park Inn by Radisson Aberdeen

1 Justice Mill Lane AB11 6EQ Aberdeen Verenigd Koninkrijk + 44 (0) 1224 592 999
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Weekendjes weg in Aberdeen

Aberdeen zit vol fascinerende culturele, culinaire en commerciële verrassingen en is daarmee de perfecte bestemming voor een weekendje weg. De stad ligt aan de Noordzee en biedt bezoekers het beste van zowel het stads- als het buitenleven.

Het Park Inn by Radisson is de perfecte plek om te verblijven wanneer u naar Aberdeen komt voor een korte trip. Dit hotel in het centrum van Aberdeen ligt vlak bij de bruisende waterkant en de bedrijvige haven en is de perfecte uitvalsbasis om de 'Granite City' van Schotland te ontdekken.

Reserveer een weekendje weg in Aberdeen in het Park Inn by Radisson.

De stad en het platteland - ga voor een korte trip naar Aberdeen
Er zijn talloze dingen om te doen in Aberdeen voor alle leeftijden en wensen - zowel in de stad als op het omringende platteland.

Aberdeen is een compacte en goed te belopen stad, waardoor bezoekers volop kunnen genieten van de opvallende granieten voorgevels die de stad op zonnige dagen veranderen in een sprankelende, zilveren stad. Vakantiegangers bevinden zich op loopafstand van de statige universiteit en kunnen genieten van de historische charme van het oude Aberdeen.

Als u wilt ontsnappen aan de stad, biedt het nabijgelegen Schotse platteland veel mogelijkheden voor bergwandelingen en vissen. Er zijn ook kastelen in overvloed - waaronder de koninklijke onderkomens Balmoral en Castle Dunnotar, waar Franco Zeferelli 'Hamlet' heeft gefilmd.

Reserveer een weekendje weg in het Park Inn by Radisson Aberdeen.
Wanneer u naar Aberdeen komt voor een weekendje weg, is het Park Inn by Radisson een ideale keuze. Het hotel biedt eersteklas voorzieningen in het hart van de stad, waaronder een modern fitnesscentrum, volledig uitgeruste conferentie- en vergaderzalen, catering voor evenementen, en verfijnd dineren bij de beroemde RBG Bar & Grill.

Reserveer vandaag nog een weekendje weg in Aberdeen.