Park Inn by Radisson Aberdeen

1 Justice Mill Lane AB11 6EQ Aberdeen Verenigd Koninkrijk + 44 (0) 1224 592 999
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Menu’s

Smart food zijn uitgebalanceerde, heerlijke en gezonde maaltijden met verse en lokale producten, verkregen op duurzame wijze. We bieden een uitstekende verscheidenheid aan opties voor een korte pauze, werklunch of uitgebreid buffet. Ons eten is eenvoudig te consumeren en wordt gepresenteerd in stijl. Uw vergadering of evenement heeft weer genoeg energie voor de rest van de dag. 

Voor vergaderingen met werklunch bieden we soep en sandwiches die worden geserveerd op een door u gewenst tijdstip in de vergaderruimte. We bieden ook een lunchbuffet in de pauzeruimte bestaande uit snacks, sandwiches, soep en warme hapjes. U kunt ook kiezen voor een twee- of driegangen lunchbuffet in ons restaurant: een heerlijke selectie van warme en koude gerechten.

Onze banketmenu's voorzien u van een brede selectie van heerlijke menuopties voor elke gelegenheid. De keuzemogelijkheden variëren van kleine hapjes en buffetselecties tot vaste menu's, allemaal uitgebalanceerd en voedzaam. De menu's zijn gemaakt met de beste ingrediënten en bieden meer dan waar voor uw geld.


Contact Information

Phone: +44 (0)1224 592 999
Email: 
info.aberdeen@rezidorparkinn.com