Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Beech Avenue 142-160 Schiphol-Rijk NL - 1119 PR Amsterdam Nederland +31 (0) 20 700 3800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Aalsmeer

Aalsmeer is heel anders dan de grote metropool die op maar 13 km van Schiphol Airport ligt. Het leven hier draait om de meren waar het aan ligt. Deze rustige plaats beschikt over een strand waar u lekker kunt zwemmen, boten en surfplanken kunt huren en er zijn mogelijkheden om te vissen. Als u geen natte voeten wilt halen, kunt u ook heerlijk wandelen op het land en over de prachtige meren met luxueuze plezierjachten uitkijken.

FloraHolland
Er is één ding dat Aalsmeer op de kaart zet: bloemen. De plaats herbergt de grootste bloemenveiling ter wereld. Dat is niet iets kleins. Dit internationale handelscentrum is ideaal gelegen op korte afstand van een van de toonaangevende vliegvelden ter wereld. De veiling is 's ochtends geopend op vier dagen per week. Het is raadzaam het 's ochtends vroeg te bezoeken als het er levendig is.

Om het meeste uit uw bezoek aan de veiling te halen, kunt u rondlopen en kijken hoe bloemenhandelaren uit verschillende landen bieden op de bloemen. Als u door de paden loopt, ziet u dat er informatieborden geplaatst zijn met daarop het verhaal van dit fantastische veilinghuis. Het is mogelijk om een gecombineerde rondleiding te volgen. Een combikaartje geeft toegang tot de bloemenveiling, toegang tot de Historische Tuin en wordt afgerond met een betoverende rondvaart over de Westeinderplassen.

Alternatief voor Aalsmeer
Vaak is er voldoende tijd tijdens korte stops en overnachtingen tussen vluchtaansluitingen zodat u de mogelijkheid heeft om het omringende gebied, zoals Aalsmeer, te ontdekken. Deze plaats aan het meer ligt op minder dan 3 km van het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol en op maar een korte afstand van het vliegveld zelf. Het is ook mogelijk tijd door te brengen zonder Schiphol te verlaten. Dit vliegveld heeft zoveel te bieden en het is eenvoudig om een tour achter te schermen te maken. Daarnaast is een reis naar Nederland niet compleet zonder een bezoek aan de hoofdstad, Amsterdam.