Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Beech Avenue 142-160 Schiphol-Rijk NL - 1119 PR Amsterdam Nederland +31 (0) 20 700 3800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Keukenhof Bloemenpark

Stelt u zich 34 hectare velden voor bedekt met allerlei kleurrijke tulpen en hyacinten onder de gloed van de lentezon. Op maar 30 minuten van Amsterdam is dit bij de Keukenhof realiteit. Een team van bevlogen hoveniers begint in de herfst aan de enorme taak van het planten van ongeveer zeven miljoen bloembollen, zo nauwkeurig dat het echt een kunstwerk is. Een paar maanden later spreekt het resultaat voor zichzelf. De Keukenhof, ook bekend als de ‘Tuin van Europa’, opent zijn deuren tussen maart en april elk jaar voor ongeveer 800.000 bezoekers.

Hoewel er veel verschillende bloemen te zien zijn, stelen de tulpen de show. Deze nauwkeurig geplande en aangelegde bloembedden en lanen liggen tussen hoge bomen, glinsterende meren en fonteinen. Er staan ook een paar molens, nog zo'n nationale schat van Nederland. Dit alles kan bekeken worden vanaf 15 km aan paden die u rond het park leiden.

Felle tulpenvelden
Achter het hoofdpark liggen rijen aan felle tulpenvelden, een beeld dat niet ongewoon is voor de Nederlander, maar spectaculair is voor bezoekers. Er zijn verschillende manieren om de velden te bekijken. U kunt fietsen huren. Dit is een gemakkelijke manier om het gebied rondom het park te ontdekken.

U kunt ook per boot over de kronkelende kanalen varen. Vaar rondom de Keukenhof, de tulpenvelden en het idyllische Nederlandse landschap. U kunt het park ook vanuit een ander perspectief bekijken en de lucht in gaan voor een exclusieve tour. Ga terug in de tijd in een DC-3 Dakota en vlieg 450 meter boven zeeniveau over dit prachtige landschap. Dit zal een ervaring zijn om nooit te vergeten.

Bloemenevenementen
En weer met beide benen op de grond. Elk weekend dat het park geopend is zijn er speciale evenementen. De Keukenhof heeft een jaarlijks thema en veel van de evenementen zijn hierop gebaseerd. Voorbeelden zijn muziek, erfgoed en culinaire evenementen. Gedurende het seizoen worden er meer dan 30 bloemenshows gehouden, elk gewijd aan verschillende bloemen en planten.

Het hoofdevenement is het jaarlijkse bloemencorso. Er wordt een route van 40 km afgelegd door de omringende plaatsen Noordwijk en Haarlem. Er bestaat geen twijfel over dat bloemen de hoofdattractie zijn en dat elke wagen, wat de vorm of grootte ervan ook is, helemaal versierd is om ze te laten zien.

Er is één ding waar Nederland heel goed in is, en dat is bloemen. U hoeft niet ver te kijken of u ziet tulpen of bollen, maar gaat u naar de Keukenhof als u ze in volle glorie wilt zien. Vanaf het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol is het maar 20 minuten rijden, dus is het een ideale manier om uw tijd door te brengen tijdens een korte stop.