Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Beech Avenue 142-160 Schiphol-Rijk NL - 1119 PR Amsterdam Nederland +31 (0) 20 700 3800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Rederij Lovers rondvaarten

Rederij Lovers biedt een grote verscheidenheid aan tochten door de grootste attractie van Amsterdam: de kronkelende kanalen van de stad. Tochten zijn er in veel pakketten en kunnen gecombineerd worden met museumbezoeken, culinaire ervaringen en het bezoeken van gezinsvriendelijke attracties in de stad.

Tochten kunnen gecombineerd worden met instap- en uitstaptours, een gemakkelijke manier om de stad te doorkruisen. De wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals het Van Gogh Museum, de Hermitage, de Heineken Brouwerij en Madame Tussauds liggen maar even varen van elkaar.

Boottochten zijn onder begeleiding van een gids en beschikbaar in veel talen. Zo vormen ze de perfecte mogelijkheid om achter de geheime verhalen en feiten van de stad te komen.

Betoverende diner- en avondrondvaarten
Als u ervoor hebt gekozen om de bezienswaardigheden op een andere manier te bekijken, dan is het raadzaam een avondrondvaart te nemen waar u kunt ontspannen na een drukke dag van bezoeken aan toeristische attracties. Neem een betoverende dinerrondvaart waar een heerlijk 4-gangenmenu geserveerd wordt tijdens een twee uur durende rondvaart.

U kunt ook genieten van een twee uur durende rondvaart in de avond onder begeleiding van een gids. Wijn en kaas zijn inbegrepen in de prijs, zodat u alleen maar hoeft te ontspannen en genieten. Deze rondvaart is perfect voor een romantische avond. Laat u niet misleiden door de naam van het bedrijf, ‘Lovers’. Dit is ook de perfecte manier om een avond met vrienden of familie door te brengen. Als de avond over de stad valt, wordt de rondvaart door de verlichting rond en op de kanalen nog mooier.

Bekijk de stad vanuit een nieuw perspectief
Een rondvaart in Amsterdam is de perfecte manier om de stad vanuit een nieuw perspectief te bekijken en zonder het drukke verkeer, de trams en fietsen. Vanaf het water zult u de prachtige architectuur, kleurrijke gebouwen, mooie bruggen en de vele woonboten bewonderen. Ga naar de website van Rederij Lovers voor meer informatie over dagtochten, cruises en pakketten. Dit is de aanbevolen manier om het meeste uit uw tijd in de stad te halen en perfect voor zelfs maar een korte stop als u via Schiphol reist of verblijft in het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.