Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Beech Avenue 142-160 Schiphol-Rijk NL - 1119 PR Amsterdam Nederland +31 (0) 20 700 3800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Restaurants

Restaurant in de buurt van Amsterdam Airport Schiphol serveert heerlijke gerechten

Het Live-Inn Room Restaurant biedt bezoekers van Amsterdam een keur aan internationale gerechten voor het ontbijt en Europees en Amerikaans comfort food voor lunch en diner. De 24-uurs Kiosk heeft sandwiches, salades, drinks en snacks voor tussendoor. De Live-Inn Room Bar is een kleurrijke plek voor een biertje of een glas wijn met vrienden of collega's. In de Live-Inn Room Lounge kunt u genieten van een vers gezet kopje koffie in een ontspannen sfeer. Gasten kiezen een plek in de ruime Live-Inn Room voor een spontaan gesprek en om gebruik te maken van het gratis en snelle draadloze internet.

Live-Inn Room Restaurant
Begin iedere dag met een uitgebreid warm en koud ontbijtbuffet in het Live-Inn Room Restaurant met meer dan 100 internationale ontbijtproducten. Europese en Amerikaanse favorieten kunnen worden besteld in deze moderne eetgelegenheid waar u in het restaurant of in de lounge kunt genieten van uw maaltijd. Vroege ochtend- en late-nachtreizigers stillen hun trek met broodjes, opwarmmaaltijden en drankjes uit de 24-uurs Kiosk.

All-Day Dining Menu

Openingstijden:
  • 04:30 - 06:30 uur Ontbijt voor vroege vogels (dagelijks)
  • 06:30 - 10:30 uur Ontbijtbuffet (dagelijks)
  • 10:30 - 17:00 uur Lunch (maandag - vrijdag)
  • 17:00 - 22:00 uur Diner (maandag - vrijdag)
  • 18:00 - 21:00 uur Daggerecht (weekend, feestdagen)

  Warme maaltijden, sandwiches en wraps beschikbaar in de Kiosk

Live-Inn Room Bar

De chique maar uitnodigende Live-Inn Room Bar is perfect om u onder de andere gasten te begeven of om zakelijk af te spreken. Ontspan met een fris biertje of een heerlijk glas wijn aan het einde van een drukke dag.


Openingstijden

  • 10:00 - middernacht (dagelijks)


Live-Inn Room Lounge

Even lekker zitten met een vers kopje koffie in de Live-Inn Room Lounge. Comfortabele leunstoelen en versgebakken gebakjes maken van de lounge een heerlijk rustpunt in de dagelijkse drukte. Spreek er snel zakelijk af of maak gebruik van het gratis en snelle draadloze internet om een paar e-mails te versturen.