Park Inn by Radisson Brussels Airport

Grensstraat 3 Twin Squares Prater building 1831 Diegem België +32 (2) 302 75 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Gloednieuw hotel

Hotel gelegen bij Brussel Nationaal luchthaven en internationale bedrijven
Het Park Inn by Radisson Brussels Airport, gelegen in het Business District van Diegem, plaatst de gasten in een unieke locatie bij bedrijven zoals Exxon, Hp, Verizon en Abbott.
We zijn ook maar 5 kilometer verwijderd van Brussel Nationaal luchthaven en bieden een gratis pendeldienst van en naar het hotel. Bij het hotel is eveneens een ondergrondse parking te vinden.

Onze 162 kamers zijn zeer stijlvol versierd en beschikken over gratis hoge snelheid Wi-Fi verbinding en kabeltelevisie. Voor een unieke dinerervaring kan u naar onze RBG Grill Restaurant en Bar & Lounge begeven.
Maak zeker gebruik van onze toegewijde business service, wasserijdienst, de business center of de 24H Hungry Kiosk om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Indien u op zoek bent naar een locatie in de buurt van Brussel voor het organiseren van een evenement, neem dan gerust een kijkje in onze 9 multifunctionele vergarderzalen.

 
  • Gratis pendeldienst beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 23u. In het weekend is de shuttle beschikbaar van 4u tot 23u.
    Bekijk de dienstregeling van onze shuttle service hier.
  • In de buurt van multinationals zoals HP, Canon en Honeywell
  • 162 kamers met een werkplaat en sateliettelevisie
  • RBG Grill Restaurant en Bar & Lounge
  • Fitneszaal met infrarode sauna – 24u op 24 bereikbaar
  • Business center en ondergrondse parking
  • Toegang tot 9 multifunctionele vergaderzalen met de laatste audiovisuele uitrusting

 
  • 'Happiness Guarantee' is een tevredenheidsgarantie voor onze klanten. Ben je ergens niet 100% tevreden mee? Laat het tijdens je verblijf aan een van onze medewerkers weten. Dan lossen we het op of hoef je niet te betalen.