Park Inn by Radisson Brussels Airport

Grensstraat 3 Twin Squares Prater building 1831 Diegem België +32 (2) 302 75 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Brussels Airport

Brussels Airport in enkele woorden
Met bijna 22 miljoen reizigers in 2016 heeft Brussels Airport zijn plaats op de eerste plaats als grootste luchthaven in België zeker bevestigd. Vanuit de Europese hoofdstad kan u, dankzij de 78 luchtvaartmaatschappijen die aanwezig zinj op Brussels Airport, naar maar liefst 238 verschillende bestemmingen reizen. De opbouw van Brussels Airport zoals we die vandaag kennen is begonnen in april 1956 zodat deze beschikbaar zou zijn voor voor de Universele Tentoonstelling die in 1958 plaatsvond in Brussel. Het nieuwste gedeelde van de luchthaven is het “connector” gebouw. Deze geeft de reizigers de mogelijk om naar Pier A te gaan vanuit de terminal en dit allemaal bovengronds in plaats van via een tunnel zoals dit voordien diende te gebeuren.

In de hal van de luchthaven zal u een informatiebalie terugvinden waar u terecht kan met al uw vragen over de luchthaven, maar ook voor toeristische vragen over Brussel en andere steden in België.
Deze balie is open van 6 tot 22u (tot 21u tijdens het weekend).

Dankzij de speelhoeken voorzien in gate A – T68 en gate B40 kunnen kinderen zich even amuseren na het stilzitten tijdens de vlucht.

Gelegen op nog geen 5km van Brussels Airport, is het Park Inn by Radisson Brussels Airport makkelijk bereiken dankzij onze gratis shuttle servies, maar ook met de bus, trein of de auto.
Wij beschikken ter plaatse over 130 ondergrondse parkeerplaatsen.
Of u nu op zoek bent naar een vergaderzaal dichtbij de luchthaven voor een snelle vergadering of u wenst dichtbij de luchthaven te overnachten wanneer u Brussel en andere steden bezoekt, dan is het Park Inn by Radisson Brussels Airport de ideale locatie.

Voor meer informatie betreffende onze pendeldienst tussen de luchthaven en het hotel, gelieve naar de pagina “Locatie” te gaan op de website van het hotel.