Park Inn by Radisson Brussels Midi Hotel

Place Marcel Broodthaers, 3 1060 Brussel België +32 (2) 535 14 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Go #runinn

Station Brussel-Zuid 
#runinn routes zijn wandel-, jogging- en fietsroutes voor onze gasten die beginnen en eindigen bij het hotel. Ze zijn uitgezet door ons team zodat fitnessliefhebbers, van amateurs tot doorwinterde hardlopers, hun conditie op peil kunnen houden. Onderweg zult u met de beste fiets- en hardlooproutes van de omgeving te maken krijgen.

Maak een keuze uit de lijst hieronder: 

Route 1 
Route 2

Als u geïnteresseerd bent om te joggen in een mooie en interessante omgeving, adviseren wij u deze 6-km route. Het loopvlak is bedekt met fijn puin, dus gebruikersvriendelijk en schokabsorberend voor uw voeten. De afstand is niet te lang en hopelijk hebt u genoeg energie en tijd om van uw omgeving te genieten. Onderweg ontdekt u verschillende historische gebouwen en de magische omgeving van één van de oudste stadsdelen van Brussel. Halverwege uw parcours, komt u langs het Koninklijk Park van Brussel, een ideale plek om te lopen, te ontspannen of in Brussel te picknicken. Onderweg komt u ook een prachtig panorama van Brussel tegen, de Mont des Arts (Kunstberg), vlakbij het Koningsplein. U kunt hier enige tijd doorbrengen, uitrusten of omdraaien en dezelfde weg terug joggen.

Neem voor meer informatie contact op met de receptie.

BELANGRIJK:
Park Inn by Radisson Brussels Midi biedt #runinn routes voor het comfort van zijn gasten en geeft geen garantie met betrekking tot de veiligheid of de geschiktheid van een #runinn route.

Gasten die gebruikmaken van #runinn routes, nemen de volledige verantwoordelijkheid voor alle risico's op verlies, inclusief persoonlijk letsel.

Raadpleeg een dokter of arts voordat u begint met een trainingsprogramma.