Park Inn by Radisson Hasselt

St. Jozefstraat 10.2.2 3500 Hasselt België +32 11 718880
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Contactgegevens

Contacteer het gloednieuwe Park Inn by Radisson Hotel

Het Park Inn by Radisson Hasselt hotel biedt zich aan als een gunstige keuze die het leven extra kleur geeft. Dit voornemen vindt u terug in ons motto “adding colour to life”. Onze gasten verblijven op geringe afstand van de belangrijkste attracties zoals de Japanse tuin en de Grenslandhallen en deze zijn gemakkelijk te bereiken door de goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Kom tot rust in onze splinternieuwe accommodatie met moderne faciliteiten in alle kamers en geniet van een heerlijk ontbijt in onze lobby bar. Geniet van faciliteiten zoals het fitness centrum en de vergaderzalen van ons zusterhotel. Als u nu naar Hasselt komt voor zaken of vrije tijd, onze medewerkers kunnen niet wachten om u te verwelkomen in de meest gastvrije regio van België.

Park Inn by Radisson Hasselt

St. Jozefstraat 10.2.2
B-3500 Hasselt, 
België

Telefoon: +32 11 71 88 80
Email: info.hasselt@parkinn.com

*Toerisme Vlaanderen is de bevoegde instantie waarbij verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering over de exploitatie van een toeristisch logies en waarbij de toerist, in voorkomend geval, daarover een klacht kan dienen: Logies@toerismevlaanderen.be / Tel: +32 2 504 04 00