Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 –  BE-3010 –  Leuven –  België  –  +32 (16) 61 66 00
Check-in Datum
Check-out Datum
Kamers
1
Volwassenen
Kinderen

Locatie

Toont x van de y hotels

Routebeschrijving

Ontdek de eeuwenoude en bijzondere cultuur van Leuven vanuit het hotel 
Het hotel is gelegen aan de Martelarenlaan en heeft een directe verbinding met het Centraal Station via een voetgangersburg. Op een kleine 10 minuten lopen bent u in het stadscentrum van Leuven en met  25 minuten met de trein in het centrum van de internationale stad Brussel. Maak gebruik van de gemakkelijke toegang tot de ringweg leidend naar de autosnelwegen die Leuven verbindt met alle grote steden in België.

  • Centraal Station - 20 m
  • Brussels International Airport - 25 km

Leuven staat bekend als de studentenstad van België. De Katholieke Universiteit Leuven is ’s werelds oudste katholieke universiteit én de grootste van heel België. Leuven is daarnaast ook de thuisbasis van ’s werelds grootste brouwerij, Stella Artois. Ontdek de lokale bars, bewonder de historische binnenstad en geniet van alles wat Leuven te bieden heeft.

Bereikbaarheid
Met de trein: Leuven Centraal Station is op slechts 20 meter afstand van het hotel en heeft meerdere treinverbindingen naar alle uithoeken van België.

Met  het vliegtuig:  
Brussels International Airport bevindt zich op 25 km van Leuven. Er is een rechtstreekse treinverbinding met Leuven die u binnen 15 minuten bij het Park Inn by Radisson Leuven brengt.

Met de auto: Via de E40, houdt richting Leuven aan en neem afrit 23a (Haasrode- Research) tot aan de N24 met richting Bierbeek. Volg de N25 ongeveer 3.4 km tot u bij een T-splitsing komt. Hier slaat u linksaf de Tiensesteenweg op, volg de N3 1.5 km en neem de zesde afslag richting Martelarenlaan. Het hotel bevindt zich aan uw linkerhand.

Via de E314, neem afrit 20 (Wilsele) en houdt richting Kessel-Lo aan. Blijf rechtdoor rijden, op de derde rotonde na 2.6 km slaat u rechtsaf. Na ongeveer 300 meter slaat u rechtsaf richting Diestsesteenweg (N2), vervolgens slaat u na 60 meter wederom rechtsaf naar de Martelarenlaan (N292). Volg de weg en u zal het hotel aan uw rechterhand vinden.

Parkeergelegenheid
Park Inn Leuven beschikt niet over een eigen parking. Parkeren is mogelijk voor max. 20 euro per dag in de openbare parkeergarage van het station onder het Park Inn by Radisson Leuven Hotel. In de weekenden zijn de kosten 10 euro per dag.

Locatie en parking

Hotel Brochure