Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Zythos Bier Festival

Proef de beste Belgische bieren op het Zythos Bier Festival in Leuven
Het Zythos Bier Festival is een belangrijk onderdeel van de jaarlijkse eventkalender van Leuven en wordt georganiseerd in de nabijgelegen Brabanthal. Het festival trekt meer dan 100 exposanten, waaronder vertegenwoordigers van enkele toonaangevende brouwerijen in België, als de Stella Artois brouwerij en bekende bierproducenten. Bezoekers kunnen meer dan 300 verschillende soorten bier proeven. 
 
Verwen uw smaakpapillen bij het Zythos Bier Festival Leuven
Zythos Bier Festival, beter bekend als ZBF, is het perfecte event voor bierliefhebbers om zichzelf te verwennen met degustatie mogelijkheden . Het festival, opgericht door Zythos, de Belgische nationale bier consumentengroep, wordt sinds 2012 gehouden in de Brabanthal Leuven.
 
Brouwerijen en bierproducenten exposeren bij Zythos Beer Festival. In voorgaande jaren werden bijvoorbeeld Bavik, Du Bocq en Lefebvre hierin opgenomen. Naast dat bezoekers de Belgische bieren kunnen proeven, kunnen zij ook genieten van verschillende hapjes en maaltijden in de food corner en wordt er een tombola georganiseerd waar zij diverse prijzen kunnen winnen.
 
Bier pauzes bij het Park Inn by Radisson Leuven Hotel
De Brabanthal is gemakkelijk te bereiken vanaf het centrum van de stad en het gunstig gelegen Park Inn by Radisson Leuven. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die zoekt naar een exclusieve accommodatie in Leuven om het Zythos Bier Festival te bezoeken.