Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Belgische Festivals

Geniet van de sfeer op de Belgische festivals
Twee goed bezochte en bijzondere Belgische festivals worden jaarlijks in en rondom Leuven georganiseerd: Marktrock en Rock Werchter. Beide festivals trekken ieder jaar duizenden bezoekers en zorgen voor een levendige sfeer in de stad. 
 
Rock Werchter: Een ideaal festival voor rockliefhebbers in België. Het vindt plaats in het dorp Werchter eind of begin juli en bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van Leuven. Rock Werchter is één van de grootste rock festivals in Europa. Opgericht in 1974 en door de jaren heen uitgebreid tot een vierdaags festival. Het brengt ieder jaar enkele van werelds beste rock en pop artiesten naar België, waaronder Lady Gaga, Metallica, The Script en John Legend. 
 
Marktrock: Georganiseerd in het centrum van Leuven. Het Marktrock muziek festival biedt een mix van rock, pop en urban muziekoptredens. Het begon in 1982 als een bescheiden muziekevenement op de Oude Markt van Leuven. In de loop der jaren groeide het uit tot een steeds ambitieuzer en groter muziekfestival met verschillende podia. Na het hoogtepunt in 2004, trok het festival ieder jaar ongeveer 350.000 bezoekers. De gratis toegang zorgt ervoor dat Marktrock een uitstekende gelegenheid is om de Belgische manier van feesten te ervaren. 
 
Verblijf in het Park Inn by Radisson Leuven hotel voor een bezoek aan de fesitvals
 
Wilt u festivals in Leuven, België bezoeken, maak dan een reservering bij Park Inn by Radisson Leuven. Dankzij de centrale ligging van het hotel in Leuven en de nabijheid van het openbaar vervoer zijn de festivals ,maar ook veel andere bezienswaardigheden, gemakkelijk te bereiken. 
 
Boek jou festival verblijf bij Park Inn by Radisson Leuven Hotel.