Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Leuven Nachtleven

Ontdek het bruisende nachtleven van Leuven
De stad Leuven staat bekend om haar levendige nachtleven. Naast dat het een populaire toeristische bestemming en een universiteitsstad is, staat Leuven ook bekend als thuisbasis voor een groot aantal brouwerijen en bierproducenten. Leuven biedt alles van elegante restaurants en gezellige cafés tot aan theaters, concertzalen en meer.
 
Geniet van het uitzonderlijke nachtleven in Leuven
Geen bezoek aan Leuven is compleet zonder enkele smaakvolle Belgische bieren te proeven. Pubs en bars zijn een belangrijk onderdeel van het nachtleven van Leuven en er zijn er genoeg waar u uit kunt kiezen. Ze zijn voornamelijk gelegen op de Oude Markt.
 
Het nachtleven van Leuven is echter niet alleen gericht op het drinken. De Muntstraat is de thuisbasis van een breed scala aan restaurants, waar gerechten uit verschillende keukens worden geserveerd. Ook het Martelarenplein, dichtbij het Park Inn by Radisson Leuven, beschikt over veel verschillende restaurants. Leuven organiseert ook veel bekende Belgische festivals, zodat bezoekers van Leuven nog meer van het sublieme nachtleven kunnen genieten.
 
Relax in het moderne Park Inn by Radisson Leuven Hotel
Park Inn by Radisson Leuven is de ideale locatie voor iedereen die het gevarieerde en bruisende nachtleven van Leuven wilt ontdekken. Dit stijlvolle hotel ligt op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum en is gelegen dichtbij veel cafés, restaurants en theaters in Leuven.