Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Leuven Stadhuis

Breng een bezoek aan het memorabele stadhuis van Leuven
Het stadhuis van Leuven is één van de belangrijkste monumenten van Leuven en is een prachtig voorbeeld van de Brabantse laatgotische bouwstijl. Gelegen op de Grote Markt, het centrale marktplein van Leuven, trekt dit prachtige gebouw zowel geschiedenis als architectuur liefhebbers aan.
 
Bezoek het historische stadhuis van Leuven
Gebouwd in de vijftiende eeuw, staat het stadhuis bekend om haar prachtig bewerkte buitenkant, bestaande uit negentiende-eeuwse sculpturen van belangrijke lokale mensen en beschermheiligen. De vier torentjes en de klokkentoren domineren de skyline van de stad, waardoor het één van de meest herkenbare bezienswaardigheden in Leuven is. 
 
Naast dat u de buitenkant van het stadhuis kunt bewonderen, kunnen bezoekers ook een rondleiding door het gebouw nemen om de indrukwekkende  Gotische Zaal te zien, met haar gesneden houten balken en kunstwerken, waaronder schilderijen van Pieter-Jozef Verhaghen en André Hennebicq.
 
Bezoek het stadhuis vanuit het Park Inn by Radisson Leuven Hotel
Bent u op zoek naar een stijlvol en modern hotel in Leuven, dichtbij het stadhuis, dan is Park Inn by Radisson de perfecte optie. Gunstig gelegen in het hart van de stad, biedt dit hotel alle faciliteiten die u nodig heeft.