Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Museum M in Leuven

Vang een glimp op van de unieke cultuur van Leuven
Museum M Leuven laat een bijzondere selectie zien van klassieke en hedendaagse Vlaamse kunst. De centrale locatie in Leuven maakt dat het museum een populaire attractie is voor bezoekers van de stad. 
 
Een bezoek aan Museum M
Museum M Leuven is geopend in 2009 en beschikt over zowel het beste werk van de Vlaamse meesters, als ook de crème de la crème van de hedendaagse kunstenaars. Belgische architect Stéphane Beel heeft het opvallend moderne gebouw van het museum ontworpen met vanuit het dak een prachtig uitzicht over Leuven. 
 
Het museum biedt zowel een vaste collectie als tijdelijke tentoonstellingen met allesomvattende thema’s zoals film, design, architectuur en fotografie. De vaste collectie beschikt over zowel schilderijen en sculpturen uit de gotische tijd, als ook werk van Lambeaux, Meunier en Minne. Bezoekers hebben de mogelijkheid het museum alleen te bezoeken of met een gids.
 
Bezoek Museum M gemakkelijk van het Park Inn by Radisson Leuven Hotel
Gelegen naast het Centraal Station en maar tien minuten lopen van het centrum, maakt dat het de perfecte verblijfplaats is om Museum M en de vele andere bezienswaardigheden van de stad, zoals Fonske, te bezoeken.