Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Winkelstraten in Leuven, België

Ontdek de leukste winkels en markten in Leuven
Geniet van een winkeluitstapje in Leuven en relax bij Park Inn by Radisson Leuven na een succesvolle winkeldag in deze mooie stad. Leuven heeft een breed scala aan warenhuizen, boetieks en markten, dus iedereen die op stap gaat in deze stad zal zich zeker vermaken!
 
Ontdek de beste winkelstraten in Leuven, België
De Diestsestraat moet de eerste op de lijst zijn van must-visit plaatsen voor iedereen die gaat winkelen in Leuven. Deze autovrije winkelstraat, populair bij toeristen en lokale bevolking, is 1 km lang en beschikt over twee winkelcomplexen. Voor grootwarenhuizen en elegante boetieks moet u naar de Bondgenotenlaan, dat zich uitstrekt van het Centraal Station Leuven tot het centrum van de stad. De Mechelsestraat is de thuisbasis van veel onafhankelijke winkels en iedere zaterdag, de hele dag, vindt er een antiekmarkt plaats. De ochtend markt in Leuven vindt iedere vrijdag plaats op het Mgr. Ladeuzeplein en is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. 
 
Kom tot rust bij Park Inn by Radisson Leuven Hotel
Park Inn by Radisson Leuven is slechts op korte loopafstand van de bekendste winkelstraat van Leuven, de Diestsestraat. Het hotel in Leuven is ook dicht bij andere populaire winkelgebieden zoals de Brusselsestraat, de Bondgenotenlaan en de Mechelsestraat.