Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Stella Artois Brouwerij

Ervaar de ware Belgische cultuur en ontdek de brouwerij van het wereldberoemde bier: Stella Artois
Leuven staat bekend om haar bierproductie en de Stella Artois Brouwerij , gelegen aan de rand van het centrum, is één van de meest populaire toeristische attracties. De brouwerij is ideaal voor bierliefhebbers om te bezoeken, om meer over Stella Artois te leren en natuurlijk om het wereldberoemde bier te proeven.
 
Maak een tour door de Stella Artois Brouwerij in Leuven
De brouwerij biedt verschillende tours aan, zo kunt u kiezen welke het beste bij u past. De ‘Classic Tour’ duurt een uur en zal u alles van de brouwerijzaal tot aan de bottelinstallaties laten zien, waarna u een Stella Artois bier in de bar kunt proeven. Er is zijn nog andere tours beschikbaar voor de echte bierliefhebbers. Aan het eind van de tour heeft u ook de mogelijkheid om enkele souvenirs te kopen, zoals een Stella Artois bril of T-shirts en natuurlijk Stella Artois bier.
 
Geniet van de luxe bij Park Inn by Radisson Leuven Hotel
De Stella Artois Brouwerij is gelegen aan de Vuurkruisenlaan, slechts tien minuten lopen van het Park Inn by Radisson Leuven. Dit moderne hotel is gelegen nabij de brouwerij en andere bezienswaardigheden, wat het de ideale keuze maakt voor iedereen op zoek naar een accommodatie in Leuven.