Park Inn by Radisson Leuven Hotel

Martelarenlaan 36 BE-3010 Leuven België +32 (16) 61 66 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

STUK Kunstencentrum

Laat u verrassen door één van de meest aanzienlijke culturele centra in België
STUK Kunstencentrum is een van de meest belangrijke culturele centra in België. Meer dan 85.000 mensen per jaar bezoeken het  STUK Kunstencentrum om te genieten van de diverse tentoonstellingen, films, theaters, musicals en dansoptredens.
 
Ervaar het beste van de Belgische cultuur in het STUK Kunstencentrum
Van korte films tot weelderige dans- en theatervoorstellingen, het STUK Kunstencentrum biedt alles wat cultuurliefhebbers kunnen vragen. Bezoekers van dit hedendaagse kunstencentrum in het hart van Leuven kunnen ook ontspannen in het STUK Café en genieten van een heerlijke maaltijd of een glas Belgisch bier, terwijl u luistert naar live muziek.
 
STUK Kunstencentrum bevindt zich in het gerenoveerde Arenberg gebouw, wat wordt gedeeld met de Katholieke Universiteit Leuven. Het centrum beschikt over verschillende faciliteiten, inclusief een theater en een bioscoop. Het is de perfecte locatie voor optredens van alle soorten.
 
Bewonder Leuven vanuit het Park Inn by Radisson Leuven Hotel
Gelegen aan de Naamsestraat, dichtbij het stadhuis en de Grote Markt, is het STUK Kunstencentrum gemakkelijk te bereiken. Als u op zoek bent naar een stijlvol en eigentijds hotel in Leuven, is Park Inn by Radisson Leuven de ideale oplossing, gunstig gelegen met slechts korte afstand van het kunstencentrum.