Park Inn by Radisson Lille Grand Stade

Boulevard de Tournai, 211 Villeneuve D'Ascq 59650 Lille Frankrijk +33 (0)3 20 64 40 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Eigentijds hotel in Lille, naast het Stade Pierre Mauroy

Het perfecte hotel voor zowel vrijetijds- en zakenreizigers

Het Park Inn by Radisson Lille Grand Stade ligt op een ideale locatie, naast het beroemde Stade Pierre-Mauroy, dicht bij het centrum van de stad en de luchthaven Lille-Lesquin (LIL), en dat maakt het tot een perfect hotel voor zowel vrijetijds- en zakenreizigers. Ons viersterrenhotel biedt 127 moderne, ruime hotelkamers, voorzien van alle comfort voor een verblijf om aan terug te denken.

Heerlijk eten, uitstekende faciliteiten en moderne vergaderruimtes

Profiteer van alle gemakken en vele voorzieningen tijdens uw verblijf. De chef-kok van ons restaurant heeft een regionaal menu opgesteld met verse seizoensingrediënten, en de bar verwelkomt u met een selectie opmerkelijke, regionale bieren. Parking ter plaatse en een fitnesscentrum dragen bij aan een uitstekend verblijf. Onze uitgebreide vergaderfaciliteiten beslaan meer dan 300 m² en bestaan uit 4 modulaire ruimtes die op verschillende manieren kunnen worden ingedeeld. Ze worden allemaal natuurlijk verlicht. 

Hotelkenmerken

  • Het hotel bevindt zich naast het Stade Pierre Mauroy, u kunt dus makkelijk naar concerten, wedstrijden en andere evenementen.
  • Uitstekende locatie, omgeven door parken, musea en cafés.
  • 127 kamers met gratis draadloos breedbandinternet en airconditioning.
  • Regionale seizoensgerechten in het restaurant van het hotel.
  • Stijlvolle, comfortabele loungebar.
  • Beveiligd ondergronds parkeren bij het hotel (12 euro per dag); de maximale hoogte van de parking bedraagt: 1,90 meter.
  • 300 m² modulaire ruimtes voor seminars en evenementen.
  • 'Happiness Guarantee' is een tevredenheidsgarantie voor onze klanten. Ben je ergens niet 100% tevreden mee? Laat het tijdens je verblijf aan een van onze medewerkers weten. Dan lossen we het op of hoef je niet te betalen.

Hotel Brochure