Park Inn by Radisson Lille Grand Stade

Boulevard de Tournai, 211 Villeneuve D'Ascq 59650 Lille Frankrijk +33 (0)3 20 64 40 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Verantwoord zakendoen

Zorg voor het milieu en de lokale gemeenschappen is al jaren een belangrijk onderdeel van de bredere betrokkenheid bij duurzame ontwikkeling van de Carlson Rezidor Hotel Group. Dat is ook de reden waarom we in 2011 «Think Planet» hebben gelanceerd, een programma voor het sparen van energiebronnen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Elk hotel kent een uniek «Think Planet»-actieplan om de uitstoot van CO₂ te verminderen. 

Alle Franse hotels van de Carlson Rezidor Hotel Group stappen over op 100% duurzame energie. Onze hotels willen het milieu van onze planeet zo min mogelijk belasten. Een van de belangrijke bijdragen die we leveren aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk, is het gebruik van 100% groene energie. Op deze manier dragen onze hotels bij aan het tegengaan van de opwarming van de aarde. EDF heeft duurzame energie geïntegreerd in ons energieprogramma en het ‘Renewable Energy Guarantees of Origin’-certificaat bewijst dat 100% van onze energie afkomstig is uit duurzame bronnen. 

Als onderdeel van de Carlson Hotels en de Rezidor Hotel Group-families heeft het Park Inn by Radisson® altijd rekening gehouden met haar mensen, gemeenschappen en het milieu bij het nemen van zakelijke beslissingen. Alle medewerkers van Park Inn krijgen Responsible Business-training en elk Park Inn-hotel heeft een uniek Responsible Business-actieplan met daarin onderwerpen als gezondheid en welzijn van gasten en medewerkers, efficiënt omgaan met energie, water en afval, en contact met de gemeenschap en goede doelen.

Carlson Hotels en Rezidor waren een van de eerste hotelgroepen die het United Nations Global Compact ondertekenden en begin 2010 werd Rezidor uitgeroepen tot een van de 'World’s Most Ethical Companies 'door het Ethisphere Institute, terwijl Carlson werd erkend tijdens het Ethical Corporation's Responsible Business Awards-evenement in 2010. Samen met de UN Tourism Child Protection Code of Conduct won Carlson de Best Collaboration Award voor werk ter bescherming van kinderrechten tegen misbruik in toerisme. De inspanningen van Park Inn op het gebied van zakelijke sociale verantwoordelijkheid zijn door derden bevestigd, wat blijkt uit het feit dat veel hotels eco-certificeringen hebben ontvangen van onafhankelijke partijen.