Radisson RewardsTM Autoverhuurpartners

Verhoog uw points met onze autoverhuurpartners.
Nu is’ er nog een geweldige manier om sneller Gold Points te verdienen We’ werken samen met geweldige partners zodat u, wanneer u een auto huurt, ’750 points verdient. Maar dat is’ nog niet alles! Doe nu uw voordeel met exclusieve aanbiedingen voor uw volgende autohuur!

Verdien 750 points wanneer u bij Avis huurt

Boek bij Avis en u bespaart meer en verdient meer points met uw lidmaatschap. Verdien 750 points, en bespaar tot 25 procent op hiervoor in aanmerking komende huur. Gebruik AWD-code G639300 bij het boeken en:
 
  • Verdien elke keer dat u een auto huurt 750 points en bespaar tot 25% door het tonen van uw Radisson Rewards-nummer bij de verhuurbalie van Avis. Reserveer nu.

Vergeet niet uw Radisson Rewards-lidmaatschapsnummer te vermelden als u online, via de telefoon of aan de verhuurbalie boekt.

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Bespaar tot 25% en verdien 2 keer zoveel Radisson Rewards points

Bespaar meer en verdien meer points door uw auto te huren bij Budget. Profiteer elke keer wanneer u een auto huurt van 25% korting. Daarnaast verdient u ook nog eens tot 31 december 2016 dubbele points op autohuur die aan de voorwaarden voldoet.

Verdien 2 keer zoveel points bij het huren van een auto bij deelnemende Avis-vestigingen in de VS, Canada, Mexico, Latijns-Amerika, de Caraïben, Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland.

Gebruik vouchercode (BCD) U106516 en geef bij de verhuurbalie uw Radisson Rewards-nummer door om uw bonuspunten te verdienen. Deze aanbieding geldt bovenop de dagelijkse korting van 25%.

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Huur en verdien punten. Bespaar tot 25% en verdien tot 300 points per dag met National.

Ervaren reizigers huren bij National omdat alleen National u elke auto laat kiezen in de rij en vertrekken.* U hoeft niet naar de verhuurbalie te gaan. U hoeft niet te vragen naar sleutels. Geen gedoe. In de rij kunt u elke auto kiezen die u wenst en de middelgrote prijs betalen, zelfs als het om een groot of groter model gaat. Neem de leiding.

Reserveer nu of bel 1 800 227 7368 met referentie ID 5030270 en vergeet niet uw Radisson Rewards-lidmaatschapsnummer door te geven wanneer u de auto huurt.

• Verdien 300 points per dag. Reserveer nu

Vergeet niet uw Radisson Rewards-lidmaatschapsnummer door te geven wanneer u online, via de telefoon of aan de verhuurbalie boekt.

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

*Bij deelnemende locaties en op basis van beschikbaarheid en andere restricties. Lidmaatschap van de gratis Emerald Club is vereist.

Rijd met plezier met Alamo, bespaar tot 25% en verdien tot 300 points per dag

Bespaar én verdien meer - zodat u langer kunt blijven. Alamo biedt autohuuraanbiedingen voor elk soort verblijf, zodat u meer overhoudt om meer te doen en te zien. Alamo helpt u sneller te genieten met een gemakkelijke check-in kiosk. Hierdoor kunt u de huurbalie overslaan, een auto uitkiezen en gaan. Zo gemakkelijk gaat het.

• Verdien 300 points per dag. Reserveer nu.

Vergeet niet uw Radisson Rewards-lidmaatschapsnummer te vermelden als u online, via de telefoon of aan de verhuurbalie boekt.

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Radisson Rewards-leden besparen op de dagelijks lage tarieven bij Enterprise.

Bespaar wanneer u huurt bij Enterprise. Met de grootste vloot van Noord-Amerika en een grote diversiteit aan voertuigen, heeft Enterprise alles wat u nodig hebt. En we zijn altijd dichtbij, we hebben vestigingen op meer dan 5500 locaties bij u in de buurt en op talloze luchthavens. Kies voor Enterprise. Wij staan voor u klaar.®

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Verdien 750 Gold Points en bespaar tot 10% bij Sixt.

Radisson Rewards-leden verdienen 750 punten met elke autohuur bij Sixt. Daarnaast besparen leden tot 10 procent. Bel met de reserveringsafdeling van Sixt: +49 1805 222925 of reserveer nu online.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing