Every Moment Matters to People, Communities and the Planet

Bij Park Inn by Radisson zorgen we voor onze medewerkers, onze community's en de aarde.

We heten onze gasten welkom in een veilige hotelomgeving en houden ons aan de hoogste standaard in bedrijfsethiek. We dragen bij aan community's op belangrijke vlakken zoals voeding, onderdak en een betere toekomst voor de plaatselijke kinderen en jeugd. 

We zijn wereldwijd voorvechters van duurzaam werken om energie- en waterverbruik en afval te verminderen.
 

UNWTO-prijs

Het project Park Inn by Radisson brengt jongeren die onder moeilijke omstandigheden leven bij elkaar om samen op basis van hun dromen en cultuur te werken aan een kunstproject. Dit project heeft de UNWTO-prijs gewonnen voor Uitmuntendheid en Innovatie in Bedrijven.
De relatie met ons kleurrijke Park Inn-merk is snel gelegd. 

Park Inn by Radisson-hotels bouwen door dit programma een langetermijnrelatie op met lokale jeugd in risicogroepen en richten zich op het creëren van werk, het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en het organiseren van communityprojecten.

In totaal zorgen 11 muurschilderingen voor een blijvend en kleurrijk beeld  in: Oslo (Noorwegen), Tallinn (Estland) Krakau (Polen), Brussel (België), Londen (VK), Malmö (Zweden), Keulen (Duitsland), Chicago en Sharon (VS) en tot slot Kaapstad en Johannesburg (Zuid-Afrika).


 

Trots op ons milieukeurmerkDoor het milieukeurmerk weet je zeker dat je in een groen hotel verblijft. Milieukeurmerken zoals Green Key bieden een onafhankelijk onderzoek door derden, dat kijkt naar werkwijzen en maatregelen die de afzonderlijke hotels treffen om het milieu te beschermen. Tot nu toe hebben meer dan 80 Park Inn by Radisson-hotels in de EMEA een milieukeurmerk gekregen.

Vandaag de dag beschikken meer dan 450 vestigingen binnen de Radisson Hotel Group over een milieukeurmerk. Klik hier om de volledige EMEA-lijst te bekijken