Safehotels Alliance certificering voor Park Inn Hotels

Veilige en beveiligde hotelervaringen: dat is wat toeristen en zakelijke reizigers over de hele wereld tegenwoordig verwachten. Daarom heeft Park Inn by Radisson toestemming verleend voor een onafhankelijke certificering van een derde partij met het Safehotels Alliance veiligheidsprogramma. Met dit programma wordt de ’veiligheid en de beveiliging van het merk verder ontwikkeld. Het is gericht op diverse criteria inclusief beveiligingsapparatuur, bewustzijn en training van personeel, brandveiligheid en EHBO.

Twintig van de Park Inn by Radisson hotels in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika beschikken momenteel over het certificaat van de Safehotels Alliance, iets waar zowel gasten en medewerkers van profiteren. Het certificeringsproces staat ook op het programma voor vele andere hotels. De Safehotels-certificeringen voldoen aan de wereldwijde norm voor hotelveiligheid©. Aan onze hotels zijn twee certificeringsniveaus toegekend, namelijk het Safehotels Certificaat en het Safehotels Premium.

Geniet van een zeer veilig hotelverblijf bij Park Inn by Radisson en ontdek alle hotels met Safehotels-certificering hieronder: