Park Inn by Radisson is onderdeel van het Tesla Destination Charging-netwerk

Het Tesla Destination Charging-netwerk zorgt ervoor dat je op premiumbestemmingen over de hele wereld je Tesla of andere elektrische auto's kunt opladen. De laadtechnologie kan tot 100 km per laaduur toevoegen.

Park Inn is er trots op een Tesla-laadpartner te zijn en zo bij te dragen aan het streven naar duurzame mobiliteit.

Bekijk de bovenstaande kaart om te zien waar jij kunt ontspannen terwijl je auto wordt opgeladen.
deelnemende hotels
laad jezelf weer op bij #parkinn

Zorg dat jij en je auto nieuwe energie krijgen
Park Inn by Radisson heeft de handen ineengeslagen met Tesla om het jou gemakkelijker te maken de wereld te redden door energie te besparen. Elk oplaadmoment opnieuw. De samenwerking brengt Destination Chargers naar geselecteerde Park Inn by Radisson-parkeerterreinen waar gasten van hotel en restaurant hun auto gratis kunnen opladen.
Met andere woorden: voel je vrij en laad je auto gratis op terwijl jij even achterover leunt en jezelf oplaadt. Destination Chargers zijn eenvoudig te vinden en worden strategisch geplaatst zodat je ze makkelijk kunt gebruiken. Parkeer gewoon bij de dichtstbijzijnde oplader en steek de stekker in je auto.

Binnenkort beschikbaar bij een Park Inn by Radisson bij jou in de buurt
Park Inn by Radisson streeft ernaar onze CO2-uitstoot te verminderen en zo de negatieve impact op ons milieu te verkleinen. Om ons bij dit streven te helpen, werken we samen met Tesla om onze gasten de mogelijkheid te bieden hun auto's gratis op te laden wanneer ze ons hotel of restaurant bezoeken. Sluit je auto aan en neem zelf even een welverdiende pauze.
 

Laden en veranderen
Deel je betrokkenheid door anderen te vertellen over de stappen die jij neemt om het milieu te helpen. Jouw elektrische auto mag dan niet zoveel herrie maken, maar we zouden het erg leuk vinden als jij dat wel deed op de sociale media! Inspireer anderen met je acties en help de wereld te veranderen, met elke keer dat je je auto oplaadt en met elk bericht dat je plaatst.
Neem ons mee op je avontuur en gebruik de hashtags #TeslaCharging en #ParkInn.
 

Tesla - Algemene voorwaarden Let op dat het gebruik van deze opladers voor eigen risico is, d.w.z. voor zover toegestaan door de geldende wetgeving, accepteert het Hotel geen aansprakelijkheid voor eventuele hieruit voortvloeiende schade en/of kosten (bijv. parkeerkosten). In enkele gevallen zijn de opladers alleen op reservering beschikbaar.